De lekkerste zomervakanties vind je hier

Wanneer je als Nederlander graag op zomervakantie gaat, dan wil je dat zo goed en zo lekker als mogelijk doen. Zeker nu we in deze pandemie zitten. We merken dat heel Nederland toe is aan vakantie en dus ook erg luxe op vakantie wilt gaan. Nu zijn er natuurlijk een aantal toffe opties waar je naar toe zou kunnen gaan. En die opties gaan we vandaag met jou bespreken. Ben je er klaar voor? Lees dan snel door!

Frankrijk

Veel Nederlanders kiezen voor Frankrijk als het vakantieland. Zeker wanneer je als gezin lekker weg wilt, met de auto, en wilt genieten van zon, zee en strand. Voor Nederlanders is kamperen iets wat vaak wordt gedaan. Maar we zien ook dat er steeds meer vraag is naar luxe vakanties en luxere huizen. Daarom zien we in Google trends een stijgende lijn in zoekopdrachten naar “luxe villa zuid frankrijk”. Veelal zien we wat oudere huizen met een oud interieur in Frankrijk. Maar zeker in Zuid Frankrijk neemt het aantal luxe villa’s toch wel toe. En dat is voor veel Nederlanders de reden om hier naar toe te gaan.

Spanje

Ook in Spanje kan je tegenwoordig steeds vaker kiezen uit luxe villa’s met een eigen zwembad en eigen sauna. Daarnaast zien we ook dat een airco steeds belangrijker wordt zodat mensen optimaal van de warmte kunnen genieten zonder er last van te ervaren. In spanje zijn de badplaatsen immens populair en dus zijn deze huizen vaak snel weg. Zoek eens op luxe villa in Spanje en je komt een aantal hele toffe en mooie opties tegen. Vaak worden villa’s verhuurd van Nederlanders die meerdere buitenlandse huizen hebben aangeschaft. En jij kan hier uiteindelijk heerlijk van genieten op het moment dat ze in een ander vakantiehuis verblijven voor een tijdje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *