Grote maten heren mode en heren ondergoed in de spotlights

Er is een enorm verschil tussen de werelden van vrouwen mode en mannen mode. De afgelopen jaren is de mode wereld erg ontwikkeld en geopend voor meer inclusiviteit. Maar zeker in de mannen mode moeten er nog grote stappen gezet worden. Zo is er bijvoorbeeld nauwelijks aandacht voor betaalbare mode voor mannen, mannen ondergoed specialisten, en grote maten heren mode. Deze blog wil daar wat verandering in brengen. In deze blog introduceer ik jullie een wereld aan heren mode, met specifieke informatie over heren ondergoed en grote maten heren mode. Heel veel leesplezier!

Ondergoed voor heren is heel divers

Voor vrouwen kennen we allemaal de gespecialiseerde ondergoed winkels, zoals Livera of Hunkemoller of Victoria Secret. Voor mannen heb je dit totaal niet. Zelfs grote winkelketens zoals HEMA of H&M verkopen alleen wat boxers in multipacks. Je kunt dus gerust stellen dat het met mannen ondergoed het erg slecht gesteld is in Nederland. Gelukkig krijg je op het internet wat meer variatie en specialisatie in heren ondergoed. Zo bestaat er tegenwoordig ook een mannen bh en zijn onderbroeken in allerlei vormen en kleuren te krijgen! De mannen bh is een kledingstuk die mannen ook ondersteuning biedt rond de borst, en dat resulteerd in comfort en ondersteuning!

De spotlights op grote maten heren mode

Wat misschien nog onderbelichter is dan ondergoed voor mannen is grote maten heren mode. Zelf zou ik niet weten waar je in een winkel grote maten heren mode kan kopen, dus dan gaan we weer maar online. Gelukkig is er online in Nederland wel aanbod. Zo heeft babista.nl grote maten jassen, overhemden, sweatshirts, truien, broeken, jeans, poloshirts en nog veel meer tot bijvoorbeeld maat 66. Dit is een enorme stap vooruit, want ik zou geen winkel kunnen bedenken waar er echt een groot aanbod is in grote maten. Dat je een maatje meer hebt betekent niet dat je hoeft in te leveren op kledingkeuze.

Ondergoed en grote maten heren mode op babista.nl

Grote maten mode zou genormaliseerd moeten worden, en babista.nl is daar een pionieer in. Daarnaast biedt de website ook veel meer keuze in heren ondergoed aan. Voor mannen die echt ergens willen shoppen waar zij in het middelpunt staan is babista.nl dus een heel goede website. Voor alles wat met heren mode te maken heeft kun je bij hun terecht! De website is slechts een google search of muisklik van je verwijdert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *