Speciaal voor de waterratten onder ons!

el delfin verde

Voor wie houdt van de Spaanse zon weet als geen ander dat je in Spanje heerlijk kunt vertoeven. De natuur, stranden en natuurlijk het bruisende centrum biedt voor iedereen meer dan genoeg vertier. Zo is er voor de kinderen op camping El Delfin Verde meer dan genoeg te beleven! Deze camping beschikt over genoeg plekken en zorgt voor voldoende verkoeling aan het water. Jouw kinderen zullen hier een vakantie beleven om nooit meer te vergeten!

Shoppen, zwemmen en zelfs sporten?

Voor wie nog op zoek is naar een vakantie in Spanje zal zich eens moeten verdiepen in camping El Delfin Verde. Deze camping biedt voor zowel jong en oud meer dan genoeg plezier. De jeugd die boven de 16 is kan hier zelfs plezier beleven in de disco! 

Natuurlijk is op vakantie gaan erg lekker. Alleen wil je dan alsnog in conditie blijven wat logisch is. Gelukkig biedt deze camping alsnog de mogelijkheid om te kunnen sporten. Diverse attributen staan voor je klaar om er gebruik van te maken. Zo blijf jij alsnog in topconditie wanneer je op vakantie bent.

Heerlijk dineren!

Natuurlijk mag een restaurant niet ontbreken bij El Delfin Verde. Deze camping beschikt over een voortreffelijk restaurant waar je heerlijk kunt dineren. Eet je liever bij jouw eigen verblijf? Vraag hier naar en het wordt voor je geregeld! 

el delfin verde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *