Vergeten eiland

genieten

Het lijkt veel op een vergeten schiereiland want Rügen Duitsland is niet heel erg bekend onder Nederlanders, het compacte eiland is schitterend om naartoe te gaan. Bekend om de tegenstellingen in de natuur, maar ook om zijn bezienswaardigheden waardoor er voldoende is te doen voor jong en oud. Zelfs voor een strandvakantie ben je er aan het goede adres, uitgestrekte zandstranden waar je in de zomer je oh zo gewilde bruine kleurtje op kunt lopen. Door de vele bebossing op het eiland, kun je er ook de frisse lucht van de bomen opsnuiven tijdens een boswandeling. 

Geweldig en onbekend

Ieder jaar trekken heel veel Nederlanders naar het Zwarte Woud op vakantie, toch is Rügen Duitsland een heerlijk schiereiland om naartoe te gaan tijdens een weekendje weg of je vakantie. Met ruim 60 km aan zandstranden en mooie bosrijke gebieden, kun je de natuur niet anders als mooi vinden. Omdat het eiland niet zo heel erg groot is, is het perfect om het hele eiland te bekijken. Je kunt je avontuur natuurlijk beginnen door met de trein ernaartoe te gaan. Op deze manier kom je uitgerust aan, en je vakantie begint echt zodra je de trein instapt. 

rugen duitsland

Op jezelf of met een pakketreis?

Wanneer je naar Rügen Duitsland op vakantie gaat kun je op jezelf gaan, maar het is ook mogelijk om met een pakketreis te gaan. Ideaal wanneer je alleen bent, en andere mensen wilt tegenkomen die dezelfde vakantie als jij voor ogen hebben. Je kunt kiezen uit diverse opties bij een pakketreis, zo kun je met de bus gaan of je kiest voor een leuke fietsvakantie op het prachtige schiereiland. Ben je meer van het avontuur dan kun je ook kiezen voor een camping op het eiland, of een hotel wanneer je wat meer luxe wenst. Zo is er voor iedereen wel een geschikte plaats om te overnachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *