Zon, zee en mooie bezienswaardigheden

Rhodos Griekenland

Lekker eten, het strand en mooie bezienswaardigheden. Niet voor niets is Rhodos Griekenland zo populair onder de vakantiegangers. Eigenlijk heeft het eiland alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie, de mensen zijn er vriendelijk en gastvrij, het eten is er heerlijk en je bent verzekerd van veel mooi weer. Neem daarbij de perfecte locatie en omgeving, en je hebt een vakantie die je niet snel zal vergeten. Ook voor de liefhebbers van historische bezienswaardigheden is er meer dan voldoende te doen.

Middeleeuws centrum

Op Rhodos Griekenland vind je een aantal mooie monumenten en kloosters, het middeleeuwse centrum van Rhodos stad is meer dan 2400 jaar oud. In het binnenland vind je beboste bergen en prachtige groene valleien, de zee die schitterend blauw is en de mooie stranden zorgen voor veel strandgangers in de zomer. In het noorden en oosten van het land vind je de grootste toeristen stranden. Door de vele bezienswaardigheden op Rhodos, is vervelen niet aan de orde. Begin je vakantie in Rhodos stad want alleen daar is al meer dan genoeg te zien.

Rhodos Griekenland

Mooiste steden van Europa

Bij Rhodos Griekenland denk je niet direct aan een van de mooiste steden van Europa, toch met meer dan 200 kerken en een prachtig middeleeuws centrum behoort de stad daarbij. Smalle straatjes en prachtige imposante gebouwen kenmerken de stad, maar de combinatie met de moderne gebouwen is indrukwekkend. Het Paleis van de Grootmeesters is een van de mooiste bezienswaardigheden in Rhodos stad. Het toeristische hart, het Ippokratous plein is een middeleeuws plein. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *